Proper

 

In perioada 07 - 08 mai 2020, se desfasoara a sasea editie din competitia de pitch-uri antreprenoriale "Entrepreneurship Matching Event", organizata de Asociatia Tinerilor Intreprinzatori din Mediul Virtual alaturi de Facultatea de Stiinte Economice, Universitatea Valahia din Targoviste. Planul de afaceri depus nu trebuie să conțină pe nicio pagina numele studentului și al universității căruia îi apartine. Prima etapa din concurs consta in depunerea si evaluarea planurilor de afaceri de catre o echipa formata din oameni de afaceri dar si cadre didactice in vederea aprobarii pentru urmatoarea etapa. Cea de-a doua etapa consta in sustinerea intr-un interval de 5 minute a planului de afaceri propus. Competitia de pitch-uri antreprenoriale "Entrepreneurship Matching Event" este lansat de Asociatia Tinerilor Intreprinzatori din Mediul Virtual si cofinantat de Ministerul Educatiei Nationale, Consiliul Judetean Dambovita, Primaria Mun. Targovise si agenti economici. Implementarea activitatilor proiectului este asigurata de catre Asociatia Tinerilor Intreprinzatori din Mediul Virtual, in calitate coordonator al proiectului si Beneficiar al finantarii, in parteneriat cu Societatea Antreprenoriala Studenteasca, Facultatea de Stiinte Economice, Universitatea Valahia din Targoviste. Obiectivul general al proiectului vizeaza dezvoltarea spiritului antreprenorial al studentilor/masteranzilor din mediul universitar romanesc.
Asociatia Tinerilor Intreprinzatori din Mediul Virtual

ATIMV, alaturi de promovarea rolului de promotor, isi asuma prin statut responsabilitatea de a-i reprezenta pe studentii Universitatii Valahia din Targoviste, si contribuie la formarea profesionala a persoanelor pe care le reprezinta si a voluntarilor pe care ii cuprinde.

Citeste...

Facultatea de Stiinte Economice

Urmareste dezvoltarea pregatirii profesionale si umane a tinerilor, in scopul adaptarii calita?ilor acestora economiei viitorului, care va fi o economie bazata pe logos.

Citeste...

Targul de Intreprinderi Simulate

Primul targ de intreprinderi simulate organizat la nivel universitar din judetul Dambovita.

Citeste...

Virtual Towns

VT incearca sa aduca o noua abordare a modului de invatare a studentilor din Universitatea "Valahia". VT este un "joc virtual" inbunatatit si adaptat cerintelor facultatii, din care studentii invata cum sa infiinteze, administreze si cum sa creasca profitul firmei.

Citeste...
 

Alte evenimente

+ Explore Showcase
 
 

Contact

  • Telefon: 0723244330
  • Email: office.atimv@gmail.com

Ne gasesti si pe:

rss in skype google